nov 07, 2021 Ekonomi

Abdulkadir Selvi kondigde aan hoeveel het minimumloon zal zijn! De naam van de persoon die de informatie schreef die het paleis wil lekken is aangekondigd

Miljoenen burgers die werken aan het minimumloon vragen zich af hoeveel de verhoging zal zijn aan het einde van het jaar. Hurriyet-schrijver Abdulkadir Selvi heeft een opmerkelijk artikel geschreven over de geplande verhoging van het minimumloon.

Selvi ‘ s ” zal Kılıçdaroğlu in staat zijn om Imamoğlu te voorkomen? uit zijn artikel getiteld ” Het relevante deel is als volgt:

HOEVEEL ZAL HET MINIMUMLOON ZIJN

Een van de belangrijkste redenen hiervoor is de verhoging van het minimumloon. Maar ik zie dat er een verkeerde discussie wordt gevoerd over het minimumloon.

De nummers vliegen in de lucht. Er wordt gezegd dat dergelijke hoge cijfers niemand tevreden zullen stellen, ongeacht hoeveel het minimumloon wordt verhoogd. Het is niet juist dat de verwachtingen zo hoog worden gespannen.

Er wordt gewerkt aan een verhoging van het minimumloon. Het minimumloon is 2 duizend 825 TL netto. Het is gericht op het feit dat het minimumloon voor het komende jaar 3.500 of 3.600 Pond netto zal zijn.

Er worden een aantal voorbereidingen getroffen om het inkomensniveau van de huishoudens te verhogen, en niet alleen om het minimumloon te verhogen.

Lees Meer”

Geef een antwoord