Alla i kö för en kista: Taffo, Italiens mest vanvördiga Begravningsbyrå öppnar i Turin [video och bilder]

”Ange, men inte publiken: Vi är ännu inte redo att välkomna er alla”. Han kunde bara invigas med ett leende dolt av masker den första Turin utlopp av Taffo, den mest vanvördiga Begravningsbyrå i Italien.

Mellan komedi och professionalism: taffo öppnar i Turin
Långa linjer utanför Corso Umbria 12-butiken, både för att upptäcka taffos tjänster som för att ta bort nyfikenheten att se levande utrymmen av ett varumärke som har blivit känt i hela Italien för komedin som drivs på sociala nätverk. Bakom alltid fräcka skämt och gränsen, dock döljer en punktlig och professionell service, som förklaras av Davide Ingoglia, chef för Turin gren av Taffo: ”vår särskiljningsförmåga är detta: vi anger familjer med denna vanvördiga komedi i motsats till en professionell, seriös och öppen tjänst. Egenskaper som representerar Taffo-gruppen och att vi i Turin kommer att försöka göra det bästa”.

De tjänster som erbjuds
För att skilja sig från de många begravningsbyråer som finns i skuggan av mullvaden, har Taffo för avsikt att fokusera på två särdrag: uppmärksamhet på djur och begravnings pension. ”Vi vill ägna största uppmärksamhet åt djur, det finns ett antal tjänster som vi kommer att göra tillgängliga över tiden. Nu är djur familjemedlemmar i alla avseenden ” förklara byråns Chefer.

”Begravningspensionen är ett viktigt måste, om några veckor kommer vi att komma ut med denna tjänst: det kommer att bli en riktig revolution, förberedelsen av din begravning som förhoppningsvis sker så sent som möjligt. Det är rätt att ha allt förberett eller garanterat, tyvärr har många människor och familjer inte möjlighet till begravning”, säger de.

Leave a Comment