nov 12, 2021 Windows

Apple wint tractie als enterprise werkplekken worden hybride

Nieuw onderzoek toont opnieuw aan in welke mate de overgang naar hybride werken Apple adoptie in de hele onderneming heeft gestimuleerd, waaruit blijkt dat werknemers zullen kiezen voor systemen van het bedrijf wanneer ze kunnen.

Gegeven keuze, de meeste werknemers gebruiken Apple
Het onderzoek werd beschikbaar gesteld door Kandji, een van een groeiend aantal bedrijven die nu device management van Apple hardware aanbieden aan zakelijke klanten. De gegevens zijn gebaseerd op een wereldwijd onderzoek onder 300 IT-besluitvormers uitgevoerd door Dimensional Research en bevestigen Apple ‘ s greep op veel zakelijke harten en geesten.

“Wanneer de keuze wordt gegeven, kiezen de meeste werknemers ervoor om Apple-apparaten op het werk te gebruiken,” zei Adam Pettit, oprichter en CEO van Kandji. “In April 2020 meldde 70% van de werkplek dat ze vanuit huis werkten — een record. Persoonlijke en professionele werkomgevingen werden één in dezelfde, het toenemende verlangen naar de vertrouwde Apple-ervaring in beide instellingen. De vraag naar Apple-apparaten op het werk zal blijven escaleren, omdat de werkplek op afstand de standaard wordt.”

Onder andere blijkt uit Kandji ‘ s onderzoek dat 70% van de bedrijven het aantal werknemers op afstand of hybride in de afgelopen twee jaar meer dan verdubbeld heeft, terwijl 76% van de respondenten meldde dat het gebruik van Apple-apparaten door werknemers ook is toegenomen.

Houd mensen gelukkig, of verlies ze
Macs zijn de grootste begunstigde hiervan. Eerder dit jaar hebben we geleerd dat Apple ‘ s Mac-verkoop nu goed is voor 23% van de zakelijke PC-verkoop, terwijl we vorige week hoorden dat werknemers bereid zijn om deel te nemen aan de grote ontslagneming en hun baan op te geven als ze hun keuze van het platform niet kunnen gebruiken.

In 2019 deelde IBM ook zijn eigen interne gegevens. Wijzend op duidelijke productiviteit en kostenvoordelen van het gebruik van Apple kit, IBM CIO Fletcher Previn zei:

“Nu, ik weet niet of betere werknemers willen Macs, of het geven van Macs aan werknemers maakt ze beter. Je moet voorzichtig zijn met oorzaak en gevolg — maar er lijkt veel bevestigend bewijs dat zegt dat je wilt een keuze programma. En daarmee, heel erg bedankt.”

Kandji nu beweert Mac notebook gebruik in de hele onderneming klom 63% met meer dan de helft (53%) van het besluitvormers ondervraagde zeggen aanvragen voor Apple-apparaten zijn toegenomen in de afgelopen twee jaar. Deze stijging is veel groter voor Apple (42%) dan elk ander apparaat (11%).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.