nov 07, 2021 Wereld

De beroemde zanger verloor zijn leven bij een vliegtuigcrash

De beroemde Braziliaanse zangeres Marilia Mendonça, 26, kwam om bij een vliegtuigongeluk. De brandweer van Minas Gerais bevestigde op zijn Twitter-account dat de zanger stierf toen het vliegtuig met de Latin Grammy Award genomineerde Mendonça neerstortte op het platteland van Piedade de Caratinga, de staat Minas Gerais, in het zuidoosten van het land.

Naast Mendonça, producent Henrique Ribeiro, Mendonça ‘ s oom en adviseur Abicieli Silveira Dias Filho en de piloot en copiloot van het vliegtuig werden gedood in het ongeval. De beroemde zanger verliet Goiânia naar Caratinga in de staat Minas Gerais om een programma te organiseren. De oorzaak van het vliegtuigongeluk is nog niet vastgesteld. Mendonça werd genomineerd voor de Latin Grammy Award in de categorie “Beste album in de stijl van sertanejo” voor zijn album “Patroas”, die zal worden geleverd in Las Vegas op 18 November.

VERKLARING VAN HET STAATSHOOFD EN NEYMAR

Over de dood van de zangeres zei de Braziliaanse President Bolsonaro: “het hele land is geschokt door het nieuws van de dood van de jonge sertaneja zangeres Marilia Mendonça, een van de grootste artiesten van haar generatie, die de liefde en bewondering van iedereen won met haar unieke stem, charisma en muziek. We hebben het gevoel dat we iemand heel dichtbij hebben verloren omdat Marilia altijd in ons leven is geweest met haar liedjes.”hij gebruikte de uitdrukking.

Geef een antwoord