mrt 20, 2022 Windows

De meeste Oregon studenten keren terug naar de klas met maskers optioneel voor de eerste keer in 2 jaar

Maandag is de eerste schooldag sinds Oregon en Washington indoor mask mandaten voor scholen hebben opgeheven.

Bijna elk district in Oregon wil maskeren optioneel maken in de klas.

Onder Oregon ‘ s bijgewerkte “Ready Schools, Safe Learners” kader, beslissingen van de school gezondheid en veiligheid wonen met school en district ambtenaren.

Samen met het maken van maskers optioneel, zullen districten niet nodig hebben “test-to-stay” of contact tracing in plaats voor studenten.

Een andere belangrijke verandering komt voor studenten die de bus naar school nemen. Als een studentenwijk maskers optioneel maakt, dan zijn ze ook optioneel in de bus.

De maskeringsregels gelden ongeacht de vaccinatiestatus van de student.

Ambtenaren benadrukten dat stadsdelen de omgeving moeten verwelkomen voor elke student en medewerker.

De staat werkt ook zijn isolatierichtlijnen bij voor studenten die aan COVID worden blootgesteld. Het is ongeveer vijf dagen thuis, gevolgd door nog eens vijf dagen waar maskeren sterk wordt aangemoedigd op school.

Op dit punt, Parkrose School District in Portland is de enige holdout in de regio, met een plan om te blijven maskeren verplicht tot 29 Maart.

Oregon heeft vorig jaar vaccins voorgeschreven voor stafleden. Openbare scholen in Portland zeiden dat ze nog steeds vaccins nodig hebben.

De staat “Ready Schools, Safe Learners” veerkracht kader zegt dat in het algemeen, beslissingen van de school gezondheid en veiligheid wonen met school en district leiderschap. Ze moeten echter een gastvrije omgeving creĆ«ren voor iedereen, ongeacht hun gezondheidsbeslissing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.