nov 07, 2021 Ekonomi

De wereldgigant heeft eindelijk het Turkse bedrijf overgenomen

Men heeft vernomen dat de Oostenrijkse mijngigant RHI Magnesita, die zich inspant om een bedrijf in Turkije te krijgen, dit doel heeft bereikt. in 2019, Yıldız Holding dochteronderneming Kümaş Magnezit Sanayi A.It het bleek dat het Oostenrijkse bedrijf dat geïnteresseerd was in de overname van het bedrijf het proces niet kon voltooien.

Volgens Kerim Ülker van de krant Dünya had de Oostenrijkse Rhi Magnesita, die nog steeds geïnteresseerd is in Turkije, haar doel gericht op andere bedrijven. Deze periode is ten einde en de Oostenrijkse reus heeft de Turkse vuurvaste fabrikant Sörmas Söğüt vuurvaste materialen overgenomen. Het Oostenrijkse bedrijf heeft 85 procent van Sörmas aan zijn structuur toegevoegd voor 38,8 miljoen euro. De eerste officiële stap werd gezet met betrekking tot de verkoop, en de Oostenrijkse onderneming verzocht de mededingingsautoriteit om de Turkse onderneming Sörmaş over te nemen. Als de deal wordt afgerond, zal de controle van het Turkse bedrijf overgaan naar de Oostenrijkse Rhi Magnesita.

HET HEEFT EEN OMZET VAN 2,2 MILJARD EURO

RHI Magn Decita, gevestigd in Wenen, de hoofdstad van Oostenrijk, is een van ‘ s werelds toonaangevende bedrijven in vuurvaste producten, systemen en diensten. het bedrijf, dat een omzet van 2,2 miljard euro aankondigde, heeft 14 duizend werknemers. De aandelen van het Oostenrijkse bedrijf zijn genoteerd aan de London Stock Exchange.

De belangrijkste aandeelhouder van Rhi Magnesita is Sörmas Söğüt vuurvaste materialen A.Sh., werd opgericht in 1976 met als doel het produceren van vuurvaste materialen.

Vandaag de dag het bedrijf, die begon met de productie in 1980 gebakken vuur klei, hoog aluminiumoxide, geïsoleerd, andalusiet, aluminiumoxide-SiC, die impact, chroom-impact die magnesiet, chromiet, magnesiet-chroom spinel en hars gebonden aluminiumoxide-koolstof, aluminium-SiC-koolstof, aluminium-Magnesia-koolstof, magnesia-koolstof-koolstof stenen met metselwerk mortel en gegoten, gesmeed, spray produceert monolithische materialen.

Met een jaarlijkse productiecapaciteit van 60.000 ton zijn de belangrijkste afnemers van SÖRMAŞ fabrikanten van ijzer en staal, Cement, glas, kalk, metaal en keramiek, evenals elektriciteitscentrales, raffinaderijen en afvalverbrandingsinstallaties.

Geef een antwoord