mrt 17, 2022 Windows

Echtpaar zegt ‘unevictable huurder’ draaide huis in meth huis tijdens pandemie

David en Tracy Greene zeggen dat de man die in hun Oregon huurwoning woonde een normale huurder was voor twee jaar – maar toen kwam de pandemie.

Hij stopte met werken en het echtpaar zei dat hij drugs gebruikte. Het huis, dat naast hun huis ligt, werd al snel constant gevuld met ongewenste gasten die ze niet konden wegsturen vanwege het uitzettingsverbod.

“Niemand slaapt. Er was altijd iets aan de hand binnen. De hele nacht bonzen. Obsessies over dingen. Ze waren geobsedeerd door stenen, sneden ze open. Er waren stenen en emmers van dingen over het hele huis,” zei David Greene.

De Greenes probeerden steun aan te vragen via Oregon ‘ s verhuurder compensatie programma, ook ontwikkeld tijdens de covid-19 pandemie om de last voor verhuurders te verlichten. De Greenes zei, omdat hun huurder nooit een officiële verklaring van financiële moeilijkheden ingediend, ze waren niet in aanmerking komen om geld uit het fonds te ontvangen.

“Ik vertrouw niemand meer. Hun woord. Dat kan ik niet. “zei Tracy Greene, die zegt dat ze PTSS heeft van de ervaring. “Hoe kunnen mensen dit andere mensen aandoen die proberen hen te helpen? Hoe kunnen mensen ermee wegkomen? We hadden rechtshandhaving hier en dat deed niet veel.”

Uiteindelijk waren de Greenes in staat om de man uit te zetten voor een goede reden, na negen maanden van vernietiging. Maar maanden later, de plaats, dat is hun enige huurwoning, is niet in de buurt van klaar om nieuwe huurders te huisvesten. Ze zeggen dat ze duizenden dollars hebben uitgegeven aan de talrijke problemen die de huurder achterliet, En er nog meer moeten komen.

“We zitten hier, we kunnen het niet huren, we kunnen het niet repareren,” zei David Greene. “Het zit hier gewoon leeg.”
“Het heeft onze familie pijn gedaan, het heeft onze kinderen pijn gedaan, het heeft onze toekomst pijn gedaan. Ik weet niet wat we gaan doen,” voegde Tracy Greene.

De Greenes hebben niet de middelen van een grote property management bedrijf en het gevoel dat zij en andere kleine verhuurders zoals zij, met slechts een of twee eigenschappen, werden achtergelaten zonder steun.

De Greenes zijn niet zeker waar ze zullen gaan vanaf hier, maar zeggen dat ze proberen om verbeteringen beetje bij beetje elke dag. Ze voelen dat ze misbruikt zijn.

“We moeten alleen voor onszelf zorgen. Er is niets dat we kunnen aanvragen om hulp te krijgen. Verhuurders zouden degenen moeten zijn om de hulp aan te vragen — geen huurders,” zei Tracy Greene.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.