Elkron, ”giving security”: den fjärde episoden av ”Netflix” – stil web miniserier med titeln ”utmaningar” kommer ut

Det ”släpptes i oktober ”ge säkerhet”, den fjärde episoden av web miniseries” utmaningar ” av Elkron: under de kommande månaderna, fram till slutet av 2021, kommer att följa ytterligare två episoder, alltid på webbplatsen www.sfide.elkron.it och på företags sociala medier: nästa avbetalning kommer att publiceras i November.

Framtidens Intuition, patentering av en teknik som har använts i mer än 40 år, sponsrar en biltillverkare i Formel 1, som är ledande på säkerhetsmarknaden i början av sin utveckling, förnyar sig genom att ändra sin hud men inte företagets Dna: detta sammanfattar ”cursus honorum” av ett Turin Doc-varumärke i nästan ett halvt sekel.

Elkron lanserar sin utmaning för säkerheten marknaden blir alltmer sofistikerade och konkurrenskraftig, och upprätta det genom en serie webb-stil ”Netflix”, med titeln ”Elkron – Utmaningar”: de fem avsnitten filmas med förvaltning av varumärket som under 2021 kommer att presentera historia, strategier, framtid, utveckling och teknisk innovation av varumärke genom webbplatsen www.sfide.elkron.it och de kanaler av sociala företag, Facebook, och Linkedin.

Det kompletta elkron-laget gick sedan in i spelet för att berätta personligen

företaget, utan mellanhänder: den första delen av miniserierna ”utmaningar” är redan online

med den första episoden” en bra start ” huvudrollen Paolo Attanasio och

Enrico Porcellana, chef respektive affärsenhetschef

Elkron.

Elkron och säkerhet har varit en viktig kombination sedan 1974, när ett nytt sätt att tänka på skydd och skydd av människor och deras tillgångar föddes. På 80-och 90-talet kunde Elkron räknas till de ledande tillverkarna av säkerhet och avancerad teknik, kvalitetssystem och integration av lösningar, både i Italien och utomlands när det gäller intrång och brandförebyggande.

”Uppfinningsrikedom och banbrytande anda har alltid animerat oss – förklarar Paolo Attanasio –, eftersom utmaningar har varit en integrerad del, sedan början av vår entreprenörserfarenhet, i vårt företags Dna. Tänk att elkron 1975 var det första italienska företaget att uppfinna, utveckla och patentera den volymetriska mikrovågsdetektorn, en teknik som också används idag. Det var den första utmaningen som vann, i ett tekniskt sammanhang som ska undersökas och med en sektorsmarknad i gryningen: Elkron blev omedelbart ledare, kommer att sponsra, på 80-och 90-talet, ett bilteam i Formel 1”.

Det är viktigt att betona att Elkron i mer än 45 års erfarenhet har fått något som 14 kvalitetsmärken med så många som 21 registrerade patent och cirka 1600 produkter utformade och utvecklade och nådde 26 miljoner installationer i mer än 30 länder över hela världen.

”Passion, erfarenhet, talang och kompetens vägleder oss även idag på en komplex och utvecklad marknad som den nuvarande – säger Enrico Porcellana -. Tekniken har accelererat exponentiellt under de senaste 20 åren: med resursförmåga, kreativitet och en känsla av tillhörighet vill vi bekräfta Elkron-värden i ett utvecklat och konkurrenskraftigt sammanhang. Detta är den utmaning som vi har accepterat, ett ambitiöst mål som vi vill uppnå curating forskning, utveckling och innovation: en ständig dialog med yrkesverksamma inom säkerhetsbranschen har alltid präglat vårt arbete och kommer att vara utgångspunkten för denna nya karriärväg”.

Sedan 2012 har Elkron anslutit sig till Urmet-gruppen, som står inför en integrationsväg på industriell och kommersiell nivå, med utbyte av kunskap, teknik och resurser som har lett till förstärkning och anrikning av elkron-varumärket, till tjänst av säkerhetspersonal.

Elkron har kunnat förnya sig både i designen och i utvecklingen av nya och mer innovativa produktlinjer, ett strategiskt val som konfigurerar det som ett högnivåmärke i det nuvarande marknadslandskapet.

Turinbolagets forsknings-och utvecklingssektor har under de senaste åren gått i riktning mot en bredare integration med olika system, för att säkerställa höga skyddsstandarder och nya komfortnivåer tack vare aktiveringen av smarta levande funktioner.

Leave a Comment