nov 07, 2021 Ekonomi

Fastfoodketen breekt 32-jarig record in Turkije

Volgens het nieuws van Necla Dalan uit Dünya kondigde KFC, het wereldwijde fast-service restaurant dat zijn eerste restaurant in Turkije opende in 1989, aan dat het totale aantal restaurants zou stijgen naar 196 en het aantal werknemers van 4.500 naar 6.000 tegen het einde van dit jaar. het bedrijf, dat in 2020 bij IŞ Gıda is toegetreden, streeft naar 100 nieuwe restaurants en 3 duizend nieuwe banen in het komende jaar. Het bedrijf, dat zijn omzet vorig jaar bijna 2,5 keer verhoogde, toonde de hoogste prestaties in zijn 32-jarige geschiedenis.

HET RECORD WERD VERBROKEN
Feliks Boynuinceoglu zei dat dit succes van KFC Turkije in een jaar bracht ook een stem in KFC, die actief is in 145 landen. Boynuinceoglu zei dat ze een record hebben gevestigd in de geschiedenis van het bedrijf:”We hadden een zeer goed jaar als KFC Turkije. Meestal zijn er een of twee verkeerde beslissingen in snelle groei, maar dat is niet wat er met ons gebeurde. We zijn nooit teleurgesteld geweest in een beslissing die we hebben genomen en in een restaurant dat we hebben geopend. Aan het einde van dit jaar zal ons aantal restaurants 196 zijn. In totaal hebben we het afgelopen jaar 56 nieuwe restaurants geopend. In de geschiedenis van het bedrijf zijn de meeste 17 restaurants in een jaar geopend, terwijl we alleen al in Oktober 15 restaurants openden. Dit wordt een record in de geschiedenis van het bedrijf. Daarnaast hebben we onze omzet bijna 2,5 keer verhoogd ten opzichte van vorig jaar. Niet alleen onze nieuw geopende restaurants, maar zelfs 20-jarige restaurants zijn begonnen met de verkoop records te zetten.

De prestaties van ons bedrijf zijn ook zichtbaar voor de vinger binnen de groep,”zei hij. Boynuinceoglu, die verklaarde dat ze zich momenteel in 37 provincies bevinden, benadrukte dat ze volgend jaar restaurants zullen openen in provincies zoals Diyarbakir, Van. Feliks Boynuinceoglu zei dat de onderhandelingen met nieuwe wereldwijde merken worden voortgezet, en sommige van hen hebben de ondertekeningsfase bereikt.

DE AFHAALMAALTIJD IS GEGROEID
Feliks Boynuinceoglu, die opmerkte dat ze afhaaldiensten leveren in 133 van de 192 bestaande restaurants, zei: “We hebben afhaaldiensten uitgebreid tijdens het pandemische proces. We hebben momenteel 1.200 motorkoeriers. We zijn ook begonnen met het uitproberen van fietskoeriers voor bestellingen van dichterbij. we hebben ongeveer 30 fietskoeriers, ” zei hij.

Geef een antwoord