Fiberoptik i Carmagnola: med Isiline kan du navigera upp till 1000 Mbps

Irriterande nedgångar eller plötsliga frånkopplingar tillåter dig inte att arbeta, titta på filmer och sport streaming eller helt enkelt surfa på webben i hastighet?

FTTH (Fiber till hemmet) optisk fiber är den perfekta lösningen för att lösa dessa problem och därmed slutligen garantera en ultrasnabb anslutning för att göra det mesta av de många tjänster som finns tillgängliga på Internet. I Carmagnola finns Isiline, en historisk leverantör född i Saluzzo 1995, som sedan slutet av 2017 har skapat en optisk fiberinfrastruktur som garanterar utmärkt täckning i staden och i hamlets. Tack vare privata investeringar har Isiline över tiden nått enskilda hem, byggnader och företag genom att föra fiberoptisk kabel inuti byggnaderna för att garantera navigeringshastigheter upp till 1000 Mbps. I själva verket, till skillnad från den blandade kopparfiber där sektionen inuti huset är täckt med den gamla kopparkabeln i telefonlinjerna, bärs den optiska fibern inuti husen med några enkla steg och på kort tid.

Detta garanterar bestämt högre surfhastigheter (upp till 1000 Mbps i nedladdning och 300 Mbps i uppladdning), men också större tillförlitlighet och signalstyrka eftersom fiberoptikkabeln inte lider av störningar och mycket svårt kan skadas och därför orsaka serviceavbrott.

Isilines mål har alltid varit att nå det största antalet människor och garantera dem den bästa anslutningstjänsten som finns tillgänglig på marknaden: av denna anledning företaget från Saluzzo har fört FTTH fiberoptik i 1478 medborgaradresser i staden. Dessutom är det i 7667-adresser också möjligt att aktivera fttc (Fiber till skåpet) kopparblandad fibertjänst, mindre utförande än optisk fiber, men som fortfarande garanterar bra navigeringshastigheter.

Isiline är ett ledande företag inom Carmagnola, som kan garantera en högeffektiv service och till riktigt konkurrenskraftiga priser: den månatliga kostnaden är den lägsta på marknaden och kommer aldrig att variera över tiden, eftersom priserna blockeras för alltid. Från € 23.50 per månad kan du aktivera fiberoptisk tjänst, inklusive installation, konfiguration, Wi-Fi-modem och teknisk hjälp.

För att aktivera en ny linje med Isiline är väldigt enkelt och tar bara ett par enkla steg: du kan göra det via telefon genom att ringa 0175/292929, direkt på nätet www.isiline.it eller i en av de 6 poäng för försäljning av företaget i Carmagnola (Via Valobra 129), Fossano (Via Roma 32), Cuneo (Europa Torget, 22), Mondovì (Piazza Cesare Battisti, 2/E) och Saluzzo (Via Torino 48/En, och Piazza Cavour 3).

Leave a Comment