nov 07, 2021 Ekonomi

Flash minimumloon verklaring van de Minister van Arbeid

Minister van Arbeid en Sociale Zekerheid Vedat Bilgin maakte belangrijke uitspraken over het minimumloon voor het jaar 2022, waar het publiek naar uitkijkt.

Minister Bilgin, die sprak tijdens de begrotingsonderhandelingen van zijn ministerie bij de Planning and Budget Commission, zei dat ze een diepgaande enquête-achtige enquête in heel Turkije om de publieke verwachtingen en wensen voor het minimumloon te bepalen.

Bilgin zei: “Laat me je van tevoren vertellen dat we hulp zullen bieden die werknemers beschermt tijdens het maken van onze berekeningen en het minimumloon van de Turkse agenda verwijdert.”, zei hij.

“DE NODIGE GEVOELIGHEID ZAL WORDEN GETOOND IN HET MINIMUMLOON”

Ondertussen zei minister van Financiën en financiën Lütfi Elvan gisteren tijdens de top van Turkije in 2023: “een van de kwesties waar onze President het meest gevoelig voor is, is dat onze burgers niet worden gedecimeerd door inflatie. We werken nauw samen met onze relevante ministeries, en we zullen de nodige gevoeligheid tonen in dit opzicht, met name het minimumloon,”zei hij.

BESCHRIJVING VAN DE OKTOBER INDICATOR 3600

Bilgin, ” het werk van de 3600 oktober indicator is begonnen binnen het ministerie. We werken momenteel aan de reikwijdte en de kosten ervan. Binnenkort zullen we samen met de vakbonden samenwerken.” gezegd.

Geef een antwoord