mrt 24, 2022 Windows

‘Gooi je maskers niet weg’: gezondheidsfunctionarissen moedigen persoonlijk risicobewustzijn aan

Gezondheidsambtenaren moedigen mensen aan zich bewust te zijn van hun persoonlijke gezondheidsrisico ‘ s na een landelijke versoepeling van de coronavirusrichtlijnen.

Oregon zal zijn indoor maskering eis dit weekend die de Josephine County Public Health (JCPH) kantoor gevraagd om een aankondiging donderdagochtend vrij te geven. Oregon Health Authority (OHA) regels die indoor maskeren zal eindigen na 11:59 uur op 11 maart, maar maskeren is nog steeds vereist op sommige plaatsen.

“OHA heeft geen huidige plannen om maskervereisten op te heffen in de gezondheidszorg instellingen onder OAR 333-019-1011. Gezondheidswerkers, patiënten, bewoners en bezoekers zullen na 11 maart nog steeds maskers moeten dragen in de gezondheidszorg.”

Gezondheidsambtenaren zeiden dat op dit punt in de pandemie de overdracht van het virus laag genoeg is om ontmaskering te rechtvaardigen, maar mensen moeten attent zijn bij het invoeren van instellingen met immuungecompromitteerde mensen.

“De pandemie is nog niet voorbij, maar de nadruk ligt nu op persoonlijke verantwoordelijkheid”, zei Dr.Barbra Villona, Deputy health officer van Josephine County. “Ieder individu zal zelf moeten beslissen welk risiconiveau hij bereid is te nemen. Uw keuze zal afhangen van vele factoren, waaronder het huidige Covid-19 Gemeenschapsniveau voor uw provincie zoals gedefinieerd door de Centra voor ziektebestrijding en preventie.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.