nov 07, 2021 Wereld

Het hert dat het glas verbrijzelde kwam het klaslokaal binnen

Herten die een klaslokaal in Canada binnenkomen, hebben ertoe geleid dat kinderen worden geëvacueerd en waarschuwingsberichten naar ouders worden gestuurd over de indringer.

Volgens schoolambtenaren brak het dier donderdag door het “voorraam” van de gemeenschapsruimte en ging het de Sylvia Fedoruk School binnen. Er waren geen ernstige verwondingen bij het incident.

Terwijl de kinderen werden geëvacueerd, kwamen ook de autoriteiten naar de school om de herten te kalmeren. Het dier werd vervolgens veilig teruggezet in het wildgebied rond Saskatoon.

Hij meldde dat het incident plaatsvond rond 09:00 in de ochtend voor het begin van de lessen, een kind was ook licht gewond, maar had geen medische behandeling nodig.
Screenshots gedeeld door een ouder op Twitter toonde waarschuwingsberichten verzonden door de Sylvia Fedoruk School informeren ouders van een “hert dat brak door het raam van de gemeenschap kamer en ging naar binnen.”

In een volgend bericht kregen de ouders te horen dat ” het hert is verdoofd en verwijderd.”

Terwijl het 45 minuten duurde om het hert uit de klas te krijgen, zeiden de natuurbeschermers naar verluidt dat het dier in goede conditie was.

Een inwoner van het gebied met de naam Ben Denis, die naar verluidt volgde het hert meegenomen uit de stad van Saskatoon, vertelde CBC nieuws dat het incident was het soort “feel-good” verhaal dat het publiek nodig na Kovid. “Zelfs als er enige materiële schade,” Deniz toegevoegd.

LOF VOOR HET SCHOOLBESTUUR

Er wordt gedacht dat de ganzen die de school was hetzelfde hert dat werd gespot door een ouder op donderdagochtend als het werd gewandeld rond Saskatoon. Saskatoon is het grootste district van de provincie Saskatchewan.

Sarah Paulgaard, de ouder die de beelden twitterde van het hert dat over Evergreen Avenue liep, schreef::
De meisjes en ik hadden een spannende wandeling naar school vanmorgen.

Ongeveer 5 minuten daarna, hoorde ik het systeem van de school. Lijkt erop dat het hert in de school is gekomen?! Arm beest.
De school meldde later dat de lessen op donderdag werden voortgezet en kondigde aan dat ” we zijn ongelooflijk dankbaar dat alle studenten en medewerkers veilig zijn.”

Een ouder die de school prees schreef ook op Facebook:
Ik feliciteer de leraren en de administrateurs met het feit dat ze dit incident zo goed hebben aangepakt. Ze waren in constante communicatie met ons ouders en hielden de kinderen allemaal heel kalm!
Anderen suggereerden dat een tweede hert vrij rondliep in het gebied, maar deze bewering is nog niet bevestigd.

Geef een antwoord