nov 07, 2021 Gezondheid

Het stopt onmiddellijk migraine en laat je eruit zien als een radijs

Volgens de DHA hebben experts migraine gediagnosticeerd bij 1 op de 6 mensen die in ziekenhuizen zijn opgenomen, terwijl het nieuwe vaccin dat tegen ernstige hoofdpijn is ontwikkeld hoop is geworden. Het vaccin, dat 3 jaar geleden in de wereld werd gebruikt, werd goedgekeurd en werd in April vorig jaar in Turkije toegepast.

Cansu Canseverler, die in Izmir woont en al zo ‘ n 15 jaar last heeft van migraine, zei dat hij een zucht van verlichting inademde dankzij het nieuwe vaccin. Uit te leggen dat haar dagelijks leven werd negatief beïnvloed als gevolg van ernstige pijn aanvallen, Canseverler verklaarde dat ze ontdoen van hoofdpijn die ze dacht dat niet zou eindigen.

‘IK GA NU OP MIJN 7E UITJE ZIJN’

Canseverler, die afgelopen juni de eerste dosis van het vaccin kreeg, merkte op dat ze gedurende 4 maanden geen pijn had gehad. Canseverler verklaarde dat hij bij zijn eigen liftbedrijf werkt en verklaarde dat er dagen zijn dat hij niet naar zijn werk kan vanwege zijn aanvallen.

Cansu Canseverler ” ik heb bijna elke dag last van migraine pijn voor ongeveer 15 jaar. Ik begon met de behandeling, maar ik kon niet tot een conclusie komen met migraine medicijnen. Toen ik over deze injectie hoorde, besloot ik te beginnen. Ik had mijn eerste vaccinatie op 29 juni. In de eerste maand werden 2 doses van het vaccin toegediend. Ik ga nu aan mijn zevende overdosis zitten. Ik heb geen aanvallen meer, ” zei hij.

‘VROEGER KON IK NIET UIT BED KOMEN’

Canseverler zei dat hij erg blij was om vrij te zijn van migraine pijn en ging als volgt verder:

“Elke ochtend begon ik de dag met een nieuwe aanval. Ik moest andere medicijnen gebruiken naast een paar pijnstillers, en toen ik weer geen resultaten kreeg, ging ik naar de dokter en kreeg een injectie. Hij droeg een infuus, mijn dag was voorbij. Ik was bang toen ik over het vaccin hoorde, maar ik vertrouwde mijn dokter en zei ‘Het is het proberen waard’ omdat ik moe was van de pijn. Nadat het vaccin was neergeschoten, verdwenen de aanvallen. Ik hoefde geen pijnstillers meer te nemen. Ik kon vroeger niet uit bed komen. Mijn leven is officieel veranderd.”

‘SOMMIGE PATIËNTEN HEBBEN 15 DAGEN PER MAAND HOOFDPIJN’

Universitair hoofddocent neurologie in een privéziekenhuis. Dr. Yildiz Arslan zei dat migraine een veel voorkomende ziekte is.

Een van de 6 patiënten die werd opgenomen in de polikliniek had een migraine klacht, Assoc. Dr. ” volgens criteria zoals de frequentie van aanvallen, ernst, hoe lang ze duren, blootstelling aan licht, geluid, migraine wordt gediagnosticeerd met klinische symptomen. Het wordt gebruikt voor patiënten die 3 of meer aanvallen van chronische migraine per maand hebben gehad. Sommige patiënten leven 15 dagen per maand met hoofdpijn. Dit beïnvloedt op zijn beurt de activiteiten van het dagelijks leven. Het voorkomt dat ze doorgaan met hun werk,” zei hij.

Eraan herinnerend dat de oorzaak van migraine is niet erg bekend, zijn er theorieën dat het afhankelijk is van de structuur van het vat of de zenuw, Arslan zei dat naast genetische risicofactoren, aanvallen variëren als gevolg van licht, geluid of bepaalde voedingsmiddelen.

‘PATIËNTEN KUNNEN DE VACCINS OOK ZELF MAKEN’

Assoc., die uitlegt dat patiënten hun leven besteden aandacht aan de situaties die hen beïnvloeden. Dr. Arslan vervolgde als volgt::
“Er is een nieuw vaccin voor chronische migraine patiënten dat ongeveer 3 maanden in Turkije is toegediend. Het wordt toegepast op patiënten met ernstige hoofdpijn, die 10-15 keer per maand pijn lijden. Dit vaccin kan tot 6 maanden worden toegediend. Patiënten kunnen de vaccinaties ook zelf doen. De november wordt geïnjecteerd. Het wordt aanbevolen om het 1 keer per maand op dezelfde dag de hele tijd te doen. als blijkt dat de aanvallen vertragen op de 3e maand, een pauze kan worden gemaakt voor een tijdje. er kunnen ook mensen zijn wiens aanvallen volledig voorbij zijn aan het einde van de 6e maand. Op basis van de korte termijn resultaten, kunnen we zeggen dat het vaccin werkt. Heeft geen bijwerkingen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.