nov 07, 2021 Technologie

Is Roblox gehackt? Waarom crashte Roblox, wanneer gaat het open?

Ze dec verward door het feit dat Roblox, dat is een van de meest bezochte gaming sites in de wereld, is niet toegankelijk sinds gisteren. Een verklaring van Roblox werd ontvangen over de kwestie, terwijl het probleem dat op 29 oktober begon nog steeds aan de gang was.

Terwijl gameliefhebbers hun nieuwsgierige verwachtingen over wanneer Roblox ‘ s diensten zouden komen, bleef Roblox ook nieuwsgierig naar het equivalent van het artikel ‘er ging iets mis, probeer het later nog eens’.

Waarom crashte Roblox?
Een verklaring van Roblox over de zaak zei: “We weten dat u momenteel problemen ondervindt met het gebruik van Roblox. Het spijt ons en we werken hard om alles weer normaal te krijgen.”zijn verklaringen werden opgenomen.

Gebruikers die het spel willen openen worden geconfronteerd met de waarschuwing “Er is iets misgegaan probeer het later opnieuw”, terwijl er nog steeds problemen zijn met de toegang tot het account. “We weten dat je momenteel problemen hebt met Roblox. Het spijt ons en we werken hard om alles weer normaal te krijgen. Hij boekt nog steeds vooruitgang met de stroomstoring van vandaag. Wij blijven u op de hoogte houden. Nogmaals, Onze excuses voor de vertraging. We begrijpen dat deze storing niet gerelateerd is aan een specifieke ervaring of partnerschap op het platform.”hij legde zijn verklaringen af.

Waarom gaat Roblox niet aan?
Een interne service probleem betekent dat er waarschijnlijk een fout is op de webserver die de spelers proberen te benaderen.

Facebook, Instagram en WhatsApp uitval een paar maanden geleden, servers zijn een van de meest voorkomende oorzaken van uitval op online platforms en sociale netwerken.

Geef een antwoord