nov 07, 2021 Technologie

Netflix heeft officieel de gaming-industrie ingevoerd

Netflix, de serie en film bekijken platform, heeft officieel de gaming-industrie.

Volgens een verklaring van het platform, vanaf vandaag, Netflix leden over de hele wereld in staat zal zijn om de volgende vijf mobiele games te spelen op Android-apparaten:

Stranger Things 1984 (BonusXP)
Stranger Things 3: Het Spel (BonusXP)
Ik Heb Een Vraag Over :
Kaart Blast (Amuzo & Rogue Spellen)
Ik Heb Een Vraag Over:

“We willen een game-archief maken dat al onze leden zal aanspreken,” zei Mike Verdu, Vice President van Game Development, die zei dat ze een mobiele entertainment-ervaring met Netflix-Games zullen bieden.

Volgens de verklaring zijn er geen advertenties, extra kosten of in-app aankopen op Netflix-Games waar Netflix-leden toegang tot hebben. Netflix-games zijn momenteel beschikbaar op Android-apparaten.

Hier zijn andere details over Netflix Games:

Log.com.tr volgens de informatie in, de games zullen ook in staat zijn om offline te worden gespeeld en zal niet beschikbaar zijn op kinderaccounts. De toekomst van het proces wordt ook overgebracht naar de iOS-kant in de toekomst, maar er is nog geen duidelijke datum gegeven over deze kwestie. Het bedrijf, dat zegt dat we tegemoet te komen aan alle soorten spelers met alle soorten games, biedt het proces voor Android-telefoons en tablets.

De verklaring van het bedrijf zei ook: “We zijn nog maar net begonnen. We kijken ernaar uit om verder te verbeteren van onze mobiele game-ervaring en het toevoegen van nieuwe aan het entertainment bieden wij in de komende maanden,” zei hij.

Geef een antwoord