Pressklubben kommer att vara värd för Atp-Mästarnas träningssessioner. Pala Alpitour, kapaciteten går upp till 75%

Delvis ökning, från 60 till 75% av kapaciteten hos Pala Alpitour i Turin för Atp Tennis finalen, planerad från November 14. Detta är yttrandet från Cts till begäran om undantag för evenemanget, som framförts av undersekreteraren för Sport Valentina Vezzali.

Under tiden, från måndag 8 till söndag, November 21 Circolo della stampa Sporting kommer att vara Träning Centrum av NITTO ATP-Finalen i Turin 2021: på två områden i Greenset sitter i ljusa och ombyggda omfattas struktur Circolo della stampa Sport, den starkaste spelarna i världen tåg framför en publik innan du får på loppet av den intilliggande Pala Alpitour.

Den nya anläggningen presenteras i eftermiddag ordförande Circolo della stampa Sport Luciano Borghesan och av vice verkställande direktören, verkställande direktör, Pietro Garibaldi vid invigningen, som besöktes av ordförande PASSAR Angelo Binaghi, Chef Tour Officer av ATP-Ross Hutchins, den nya borgmästaren i Staden Turin Stefano Lo Russo, ordförande Intesa Sanpaolo Gian Maria Gros – Pietro, föreståndare för Konst och landskap Luisa Papotti, den kommunalrådet för idrott i Piemonte Fabrizio Ricca, den kommunalrådet för Budget Andrea Tronzano och arkitekten Vittorio Jacomussi.

Det är första gången som en tennis club är inblandad som en plats i organisationen av det sista av ATP Touren i Tennis: ”Circolo della stampa Sporting är hedrad över att bidra till framgång för denna stora sportevenemang, blir permanent hem för den händelse i världen fram till år 2025 – säger ordförande Luciano Borghesan -i hopp om att den turneringen kommer att vara motorn för många andra aktiviteter för återvinning av staden”.

”Vid basen av detta resultat är återigen lagspelet mellan offentligt och privat – tillägger vice ordföranden Pietro Garibaldi – grundläggande för framgången med storskaliga projekt som detta”.

”Som ung agonist spelade jag på Sporting Press Club – sade President Angelo Binaghi – jag vet allvaret och trovärdigheten: jag vet vad denna klubb representerar inte bara i Turin, men i hela Italien. För två och ett halvt år sedan slog jag vad i mörkret och vann det. Idag invigs en stor växt resultatet av ett bra arbete, om fem år kommer denna växt att vara en av de vackraste juvelerna som testamenteras av Nitto ATP-finalen.”

Intesa Sanpaolo president Gian Maria Gros Pietro: ”Traning Center är en underbar prestation som jag är stolt över att ha kunnat bidra till. Låt oss njuta av dessa Nitto ATP finalen hela vägen nu.”

Borgmästare Stefano Lo Russo: ”Den Idrottsliga Press Club är en symbolisk plats i Turin, som också behövde en strukturell intervention. Ett arv som kommer att vara av stor betydelse även för sportfrämjande””

Ross Hutchins för ATP: ”för två och ett halvt år sedan letade vi efter en stad som visade passion, ambition, positivitet och historia. Turin svarade på allt detta. Jag bor och spelar tennis i London, Jag är van vid att se inomhusbanor. Jag kan säga att detta är en av de vackraste inomhusanläggningar i världen som gör att du omedelbart vill spela. Jag hoppas att Turin nu kommer att njuta av vår viktigaste händelse på ATP-kretsen””

”TRAINING CENTER”
Circolo della stampa Sporting var särskilt Training Center tjänsteman från Nitto ATP-Finalen i Turin 2021-2025, och för detta ändamål har varit föremål för en genomgripande renovering, tack vare ett ingripande av Intesa Sanpaolo – värdpartner av NITTO ATP-Finaler och huvudsponsor för Klubben från och med 2021 2025, på stöd från Staden Turin i Piemonte, Arbetsledning of Fine Arts och Landskap, ATP och italienska tennisförbundet,

Efter den imponerande ombyggnaden av Tennisstadion, invigdes i September, en annan anläggning som går tillbaka till 40-talet och under skydd av Intendensen av arkitektoniska arv är nu tillgänglig för staden, ägare av området.

Renoveringen omfattade en stor del av klubbhuset (entré, hallar, tjänster, omklädningsrum) och omvandlingen av tre täckta markbanor till två fält med syntetisk Greenset yta, lika med den för loppet på Pala Alpitour, med en bifogad läktare för 200 åskådare.

Ombyggnaden projektet är undertecknad av studio De Ferrari Architetti med Samordning av arkitekten Vittorio Jacomussi, medan förverkligandet av de verk som anförtrotts bolaget ICZ – Gruppo Intercostruzioni.

BILJETTER ATT DELTA I UTBILDNING
På krets www.ticketone.it och på den ena avsedd för Nitto ATP-Finalen https://tickets.nittoatpfinals.com du kan köpa dagskort för att delta i den utbildning planerad från 8 till 21 November (biljett kostar 50 euro, 30 euro för att PASSA medlemmar).

Leave a Comment