nov 07, 2021 Technologie

Spinnen bleken ‘menselijke’ eigenschappen te hebben

Dieren waarin we geïnteresseerd zijn omdat ze er schattig uitzien met hun afbeeldingen, typen of huiselijk zijn, kunnen ook alle aandacht trekken met hun intelligentie. Maar zouden Dieren ons niet alleen schattig kunnen lijken door uit het hoofd te leren of door motiverend gedrag, maar ook door hun cognitieve gedrag? Of zou dit eng zijn?

volgens Miraç Yinanç van webtekno zijn we meer geneigd om dieren lief te hebben en te bezitten, net zoveel als ze trouw aan ons zijn of omdat ze er schattig uitzien, in overeenstemming met de domheid die ze doen. Na dit alles komt intelligentie. Als het andersom was, zou het mogelijk zijn om spinnen, mieren, bavianen, kraaien of wasberen te bezitten en meer van ze te houden. Sommige dieren hebben minder intelligentie dan we denken, terwijl anderen intelligenter kunnen zijn dan we denken.

“Het gaat niet om de grootte van het brein, maar wat er met dat brein gedaan kan worden”

Spinnen zijn dieren waarvan bekend is dat ze intelligent zijn, maar het is onwaarschijnlijk dat ze geliefd en eigendom zijn omdat ze niet geschikt zijn voor dit zowel door hun uiterlijk als door hun aard. Volgens een onderzoek van wetenschappers zijn spinnen slimmer dan we denken. De informatie in een onlangs gepubliceerde spindiversiteit studie onthult dit.

Dimitar Dimitrov en evolutionair bioloog van het Universiteitsmuseum van Bergen in Noorwegen araknolog, spinnen en motiverend op woorden gebaseerd gedrag, in tegenstelling tot de bewering dat ze waarschijnlijk cognitief gedrag vertonen, “de spinnen is waarschijnlijk te klein, complex gedrag om een kritische massa van hersenweefsel te bereiken is er behoefte aan een algemeen idee van de richting. Maar ik denk dat spinnen dit algemene idee uitdagen. Sommige kleine dingen kunnen eigenlijk heel ingewikkelde dingen doen, ” zei hij. “Het is niet de grootte van de hersenen die ertoe doet, maar wat het dier kan doen met de hersenen die het heeft,” zei arachnoloog Fiona Cross van de Universiteit van Canterbury.

In de uitgevoerde studies werd vastgesteld dat spinnen hun toevlucht nemen tot methoden zoals het spelen van mind games, het maken van plannen, het beoordelen van risico ‘ s om zowel hun leven voort te zetten en jagen, en hebben menselijke kenmerken, zoals worden verrast.

Lees Meer”

Geef een antwoord