nov 07, 2021 Wereld

Tienduizenden protesteren tegen klimaatbeleid in Nederland

In de hoofdstad Amsterdam kwamen ongeveer 40.000 mensen uit verschillende steden bijeen om te protesteren tegen het klimaatbeleid.

Ongeveer 40 duizend mensen uit verschillende steden van het land kwamen samen op de Dam Dec van de stad als onderdeel van de “klimaat maart 2021″ georganiseerd met de steun van verschillende niet-gouvernementele organisaties.

Demonstranten van alle leeftijden marcheerden via de hoofdwegen naar Westerpark.

De demonstranten demonstreerden op het 26e Raamverdrag van de Verenigde Naties inzake klimaatverandering. Hij dringt erop aan dat op de conferentie van de partijen (COP26) effectievere besluiten op milieugebied worden genomen.

Klimaatdemonstranten kritisch over het beleid van de Nederlandse regering,” de tweede vernietig een planeet”,” houd de wereld schoon, of de zaden groeien niet”,” leg het geld neer, kijk rond”,” de politieke klimaatsverandering “bescherm onze toekomstige generaties”, “Global Warning, take action” en “Climate before it’ s to late save me” spandoek en droeg borden.

Demonstranten dragen banners met de tekst ” strijd voor klimaatrechtvaardigheid “gedurende de hele Mars,” wat willen we? Klimaatrechtvaardigheid. Wanneer willen we het? Nu. hij riep slogans als”.

Demonstranten droegen spandoeken die erop wezen dat de wereldwijde temperatuur in korte tijd met meer dan 1,5 graden zal stijgen en vroegen politici om dringende maatregelen.

De politie die de demonstranten vergezelde, sloot een aantal wegen op de route van de mars naar het verkeer.

Geef een antwoord