nov 07, 2021 Technologie

Twitter, Facebook is de nieuwe stap voor Instagram. De wet wordt uitgebreid

Volgens de krant Wall, claims dat de reikwijdte van de sociale media wet zal worden uitgebreid zijn begonnen te worden gesproken over backstage.

De huidige wetten zullen worden bijgewerkt in het kader van de agenda ‘ s van de internetmedia, zoals perskaarten, advertentiedistributie, belastingen.

Een wet die vorig jaar werd aangenomen vereiste sociale netwerken om een representatief kantoor in Turkije te openen. Veel sociale netwerken, zoals Twitter, Facebook, hebben vertegenwoordigers aangewezen,maar dit blijft op papier. In het kader van de studie wordt ook gesproken over “wat kan worden gedaan tegen de opzichtige houding van sociale netwerken die achter de wet staat”.

Naar verluidt Facebook, Twitter en Instagram zullen de kwestie ook worden doorgestuurd naar vertegenwoordigers die de vergadering van de Parlementaire Commissie voor Digitale vergaderingen zullen bijwonen.

Als de houding niet verandert, wordt gesteld dat er een andere regeling kan worden getroffen die de opening van een kantoor vereist.

In het kader van de uitgevoerde studie worden ook nieuwe regelgeving overwogen, die beschermende maatregelen voor kinderen en adolescenten omvat.

Geef een antwoord