Väder: osäker prognos, men lite molnig himmel på helgen på Turin och provinsen

Slutligen är kungen inte längre naken. Låt oss prata om symbolen för de maritima Alperna, Monviso. Det var verkligen overkligt tills för en vecka sedan att se sin övre uppgång i ett landskap där den dominerande färgen var mörkbrun, index och symbol för den oändliga torkan i denna långa torra säsong. Att se kungen av sten med den vita damen vid domstolen jublar hjärtat och får oss att tänka på hur viktigt det är att börja agera för att försöka begränsa klimatförändringen även om en annan mycket kontroversiell och osäker scenario för helgen verkar ta form.

En droppe kall luft i transit på Sardinien kunde återkalla fuktig och instabil luft med dåligt väder också i nordväst. För närvarande är detta en av hypoteserna, eftersom samma låga tryck istället skulle kunna röra sig mot Nordafrika med dåligt väder uppskjutet nästa vecka.

I Turin kommer vi att ha denna situation fram till söndag 7 November: klar himmel idag, med dimmor och dimmor på natten, oregelbundet molnig söndag. Termometer i nedstigning toppar, i lätt nedstigning dalar men fortfarande båda över medelvärdena av säsongen, med ökning från början nästa vecka. Dalar i lågland runt 2-4 ° C och toppar 13-15 ° C. I lågland måttlig från sydväst.

Från måndag 8 November, oregelbundet molnig himmel på morgonen, täckt av eftermiddagen med eventuell nederbörd.

Leave a Comment