mrt 27, 2022 Windows

Washington scholen bespreken gedaald masker mandaat impact op het personeel, student learning

Ambtenaren met Nelson Elementary School in de Bethel School District zei dat ongeveer 75 procent van het personeel en studenten nam hun maskers af voor de eerste keer in twee jaar maandag, de eerste dag maskers werden optioneel gemaakt in Washington openbare scholen.

Directeur Tami Nelson zei dat het een grote hulp is voor het leren van studenten, vooral op basisniveau.

“Het was zo leuk om binnen te lopen en lachende gezichten te zien,” zei Nelson. “Zonder de maskers kunnen we echt achter kijken en zien of ze leren of niet.”

Maar sommige scholen zien mensen ervoor kiezen om zich te maskeren, voor nu, zoals op de Pine Tree Elementary in Kent.

“Ik denk dat de multi-generationele huishoudens kan een deel van dat en niet iedereen heeft de toegang tot vaccinaties gehad,” zei Julia Phillips, vierde klas leraar.

In Seattle zag KOMO veel studenten op Franklin High School die ze nog droegen, zelfs buiten.

“Door het wegnemen van het masker mandaat voelt het alsof de mensen die de leiding hebben gewoon niet schelen over onze veiligheid,” zei tweedejaars Marigold Wong.

Wong is een van de Seattle studenten die zal deelnemen aan volgende week Seattle Student Union geleid walkout in een poging om maskers verplicht opnieuw district-breed, zelfs als covid-19 zaak nummers dalen.

“Verlaag het risico van COVID-19 veel als we kunnen, omdat we in deze ruimte voor zo lang,” Wong zei.

De Washington Education Association zei dat de staat moet verwachten dat het opheffen van het masker mandaat zal verergeren personeelstekorten en onderbreken leren, maar SPS en Nelson Elementary in Bethel zei dat was niet het geval maandag.

“Ze zijn allemaal terug en klaar om les te geven,” zei Nelson.

SPS zei dat het moet een beter idee in een paar dagen van hoe de nieuwe masker regels zijn invloed op studenten.

Studenten in de hele staat zullen nog steeds moeten maskeren als ze in het kantoor van de verpleegkundige, een beschermde gezondheidszorg kamer of deelnemen aan activiteiten zoals band of koor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.