nov 07, 2021 Gezondheid

Wetenschappelijke Raad Corona virus komt bijeen

Tijdens de bijeenkomst onder voorzitterschap van de minister van Volksgezondheid Fahrettin Koca, zal het proces van de derde dosis van BioNTech vaccin en het binnenlandse vaccin TURKOVAC worden geëvalueerd. Er is al aangekondigd dat er 1000 vrijwilligers zijn bereikt voor TURKOVAC.

IS EEN DERDE DOSIS BIONTECH NODIG?

In antwoord op de vragen van de persleden in het Parlement, reageerde minister van Volksgezondheid Fahrettin Koca op de vragen over de derde dosis BioNTech vaccin: “morgen zal het onderwerp zijn van de agenda van de Wetenschappelijke Raad” en zei: “Er is een discussie over wanneer, te beginnen van wie het moet worden gedaan. We zullen een verklaring afleggen na de Wetenschappelijke Raad.” gezegd.

Tijdens de bijeenkomst zal ook worden gesproken over de routekaart die moet worden gevolgd om het aantal gevallen binnen de grens van 30 duizend te verminderen.

Het verloop van de epidemie in scholen zal worden geëvalueerd. Vaccinatiestudies staan ook op de agenda van de vergadering.

Er zullen meningen worden uitgewisseld over stappen die kunnen worden genomen om het percentage gevaccineerde mensen te verhogen.

Minister van Volksgezondheid Fahrettin Koca zal na de vergadering een verklaring afleggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.