nov 29, 2021 Windows

Windows 11 Insider Previews: Wat is er in de nieuwste build?

Windows 11 is uitgebracht, maar achter de schermen werkt Microsoft voortdurend aan het verbeteren van de nieuwste versie van Windows. Het bedrijf rolt vaak public preview builds uit aan leden van het Windows Insider — programma, waardoor ze toekomstige functies kunnen testen en zelfs kunnen helpen vorm te geven.

Het Windows Insider-programma is verdeeld in drie kanalen:

Het Dev-kanaal is waar nieuwe functies worden geïntroduceerd voor de eerste tests, ongeacht welke Windows-release ze uiteindelijk zullen eindigen in. Dit kanaal is het beste voor technische gebruikers en ontwikkelaars en bouwt in het kan onstabiel en buggy.
In het bètakanaal krijg je meer gepolijste functies die zullen worden ingezet in de volgende grote Windows-release. Dit kanaal is het beste voor early adopters, en Microsoft zegt dat uw feedback in dit kanaal de meeste impact zal hebben.
De Release Preview kanaal meestal niet zien actie tot kort voordat een nieuwe functie-update wordt uitgerold. Het is bedoeld voor het laatste testen van een aankomende release en is het beste voor degenen die de meest stabiele builds willen.
De Beta en Release Preview kanalen ontvangen ook bug-fix builds voor de momenteel verzendende versie van Windows 11.

Niet iedereen kan deelnemen aan het Windows 11 Insider-programma, omdat het nieuwe besturingssysteem strengere systeemvereisten heeft dan Windows 10. Zoals beschreven in deze Microsoft blog post, als uw PC niet voldoet aan de minimale hardwarevereisten voor Windows 11, kunt u niet deelnemen aan de Windows 11 Insider-programma.

Gebruik de onderstaande links om informatie te vinden over de Windows 11 preview builds die zijn uitgebracht:

Dev-Kanaal
Originele Windows 11 release (Beta en Release Preview kanalen)
Voor elke build, we hebben opgenomen de datum van de release, welke Insider-kanaal werd vrijgegeven aan, een samenvatting van wat er in de build, en een link naar Microsoft ‘ s aankondiging over.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.